סלט טונה ושעועית חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל טונאן חם סלט שעועית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 565 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי טימין, שמן זית, שעועית חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Food52 יש 16 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -38 דקות. נסו טונה צרובה Ahi עם סלט שעועית לבנה חמה, סלט טונה חם ניסואז, ו טונה עם מלפפון חם וסלט שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הטונה בסיר, רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו (לראות את המצגת). טריז הקורנית ושום סביב הצדדים.
יוצקים את שמן הזית, וחיים את הטונה כך כמה שמן מתפשט מתחתיו. אתה רוצה שהטונה תהיה מכוסה 1/2 עד 2/3. מתבלים במלח.
הגדר את המחבת מעל חום נמוך בינוני (אם התנור שלך הוא btu-rific, ייתכן שיהיה עליך לשמור אותו נמוך). לחלוט בעדינות את הטונה, כפית שמן חם מעל כפי שהוא הולך ולהפוך את הטונה פעם אחת. אתה רוצה לבשל את זה עד שזה עדיין ורוד בפנים אבל מבושל דרך.
הסר ללוח חיתוך. שמור את השמן הטעים.
חותכים את תפוחי האדמה, וחצי את השעועית הירוקה (אם הם גדולים; לשמור אותם שלמים אם קטן). מחלקים את תפוחי האדמה, שעועית ירוקה שעועית חמוציות בין 4 צלחות. השתמש באצבעות שלך כדי למשוך את הטונה לחתיכות בגודל ביס ולסדר על גבי הירקות. כפית את השמן הלא חוקי שמורות על הסלט.
מפזרים כפית חומץ על כל סלט. מתבלים במלח ופלפל שחור גס.
הערה: אם משתמשים בשעועית חמוציות מיובשת, משרים את השעועית במשך הלילה.
ניקוז. מכסים במים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד רק במכרז, 60 עד 90 דקות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.