קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

סלט טונה ניסואז עם ביצי אווז

סלט טונה ניסואז עם ביצי אווז
המתכון סלט ניסואז טונה עם ביצי אווז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 18 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצלים כבושים, פריזה, ביצי אווז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו סלט טונה ניסואז, סלט טונה ניסואז, ו סלט טונה ניסואז לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים בסיר. כסה אותם במים קרים. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מלאה, מוסיפים 1/3 כפית מלח. מנמיכים את החום לרתיחה. לבשל במשך כ 7-8 דקות. כבה את החימום. מכסים במכסה ולתת לביצי השליו לשבת במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שליוביצי שליו
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1
מניחים את הירוקים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
2
שלב את כל החומרים ולהפיץ אותם באופן שווה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
טפטוף עם ויניגרט כאשר אתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
4
מפזרים פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5
מגישים עם טריזי לימון בצד.בתאבון!
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.