סלט טונה צרוב עם רוטב קוקוס ליים
סלט טונה צרוב עם רוטב קוקוס ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 526 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ירקות סלט, מלח, עגבניות שריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. , שהוא מוצק. נסו טונה צרובה עם סלט צנון ורוטב ווסאבי, טונאן צרוב וסלט צנון עם רוטב ווסאבי, ו רוטב סלט ליים-In-The-קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב רצועות טורטייה, 1 כפית שמן קנולה, כמון, 1/2 כפית מלח, ופלפל אדום בקערה קטנה, משליך היטב את המעיל.
חום שנותר 1 כף שמן קנולה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את רצועות טורטייה; לבשל 5 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים טונה עם פלפל שחור ונותר 1/2 כפית מלח. מבשלים במחבת מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות לכל צד או במידה הרצויה של doneness.
שלב חלב קוקוס הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה עם מקציף חוט.
מערבבים ירקות, עגבניות ובצל ירוק בקערה גדולה.
להוסיף 1/2 כוס ההלבשה; לזרוק היטב מעיל. מחלקים סלט באופן שווה בין 4 צלחות הגשה העליון באופן שווה עם טונה, אבוקדו, קרוטונים טורטייה.
מגישים עם נשאר ההלבשה, אם תרצה בכך.
יוצקים ריזלינג גרמני, כגון ג ' ו 2004. ז ' וס. Prm" Wehlener Sonnenuhr " ריזלינג Kabinett.