אם יש לך בסביבה 50 דקות לבלות במטבח, סלט טופו פריך מדהים עשוי להיות מרהיב ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון לנסות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך מיץ לימון, סלט ירקות, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 30%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כריך טופו במרינדה מדהים, נאגטס טופו אפוי פריך וחריף, ו מתכון טופו צונן עם סרדינים פריכים לתינוק.
הוראות
1
זורקים את הטופו עם מיץ לימון ו -2 כפות רוטב סויה בקערה קטנה, מניחים בצד למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץ
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב בקערה את עמילן התירס ופירורי הלחם עם 1 שאלוט טחון ומחצית מהבצל הירוק. זורקים את הטופו עם תערובת עמילן התירס ללחם נדיב; שמרו את המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן במחבת על אש בינונית. מטגנים את קוביות הטופו מכל הצדדים עד להזהבה, מוציאים לניקוז על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקציפים יחד את המרינדה שנותרה עם החומץ, 4 כפות רוטב סויה, סוכר ושמן צ ' ילי; מניחים בצד. זורקים יחד את תערובת הסלט, המלפפון, העגבנייה וקוביות הטופו בקערה גדולה; מוסיפים את הרוטב וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילי
ירקות מעורבים
צלי חזיר שלם, קצוץ
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מייסון דה לה וילט שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -14 דולר.
מייסון דה לה וילט שרדונה
צבע זהוב יפה עם אף עדין של פרחים לבנים והדרים. יין לבן מרענן ומורכב עם פאי לימון, ניחוחות בננה ואגס טריים ואחריו רמזים קלויים של פרלין, וניל וערמונים מסוכרים. מושלם מוגש בפני עצמו כאפריטיף או עם פירות ים, דגים בגריל וסלטים.תסיסה של 10 עד 12 יום עם אלון צרפתי ואמריקאי ואחריה התבגרות רכה של 6 חודשים על השקרים הטבעיים של היין. כמחצית מהתערובת הסופית משלימה תסיסה מלולקטית, המאפשרת לשמור על חומציות טבעית. בקבוק מוקדם מאפשר ללכוד רעננות וטעמים ראשוניים.