אם יש לך בסביבה 50 דקות לבלות במטבח, סלט טופו פריך מדהים עשוי להיות מרהיב ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון לנסות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך מיץ לימון, סלט ירקות, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 30%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כריך טופו במרינדה מדהים, נאגטס טופו אפוי פריך וחריף, ו מתכון טופו צונן עם סרדינים פריכים לתינוק.
הוראות
1
זורקים את הטופו עם מיץ לימון ו -2 כפות רוטב סויה בקערה קטנה, מניחים בצד למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
שלב בקערה את עמילן התירס ופירורי הלחם עם 1 שאלוט טחון ומחצית מהבצל הירוק. זורקים את הטופו עם תערובת עמילן התירס ללחם נדיב; שמרו את המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן במחבת על אש בינונית. מטגנים את קוביות הטופו מכל הצדדים עד להזהבה, מוציאים לניקוז על מגבת נייר.
שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מייסון דה לה וילט שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -14 דולר.
מייסון דה לה וילט שרדונה
צבע זהוב יפה עם אף עדין של פרחים לבנים והדרים. יין לבן מרענן ומורכב עם פאי לימון, ניחוחות בננה ואגס טריים ואחריו רמזים קלויים של פרלין, וניל וערמונים מסוכרים. מושלם מוגש בפני עצמו כאפריטיף או עם פירות ים, דגים בגריל וסלטים.תסיסה של 10 עד 12 יום עם אלון צרפתי ואמריקאי ואחריה התבגרות רכה של 6 חודשים על השקרים הטבעיים של היין. כמחצית מהתערובת הסופית משלימה תסיסה מלולקטית, המאפשרת לשמור על חומציות טבעית. בקבוק מוקדם מאפשר ללכוד רעננות וטעמים ראשוניים.