קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סלט טופו פריך מדהים

סלט טופו פריך מדהים
אם יש לך בסביבה 50 דקות לבלות במטבח, סלט טופו פריך מדהים עשוי להיות מרהיב ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון לנסות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך מיץ לימון, סלט ירקות, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 30%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כריך טופו במרינדה מדהים, נאגטס טופו אפוי פריך וחריף, ו מתכון טופו צונן עם סרדינים פריכים לתינוק.

הוראות

1
זורקים את הטופו עם מיץ לימון ו -2 כפות רוטב סויה בקערה קטנה, מניחים בצד למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב בקערה את עמילן התירס ופירורי הלחם עם 1 שאלוט טחון ומחצית מהבצל הירוק. זורקים את הטופו עם תערובת עמילן התירס ללחם נדיב; שמרו את המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן במחבת על אש בינונית. מטגנים את קוביות הטופו מכל הצדדים עד להזהבה, מוציאים לניקוז על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מקציפים יחד את המרינדה שנותרה עם החומץ, 4 כפות רוטב סויה, סוכר ושמן צ ' ילי; מניחים בצד. זורקים יחד את תערובת הסלט, המלפפון, העגבנייה וקוביות הטופו בקערה גדולה; מוסיפים את הרוטב וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
ירקות מעורביםירקות מעורבים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מייסון דה לה וילט שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -14 דולר.
מייסון דה לה וילט שרדונה
מייסון דה לה וילט שרדונה
צבע זהוב יפה עם אף עדין של פרחים לבנים והדרים. יין לבן מרענן ומורכב עם פאי לימון, ניחוחות בננה ואגס טריים ואחריו רמזים קלויים של פרלין, וניל וערמונים מסוכרים. מושלם מוגש בפני עצמו כאפריטיף או עם פירות ים, דגים בגריל וסלטים.תסיסה של 10 עד 12 יום עם אלון צרפתי ואמריקאי ואחריה התבגרות רכה של 6 חודשים על השקרים הטבעיים של היין. כמחצית מהתערובת הסופית משלימה תסיסה מלולקטית, המאפשרת לשמור על חומציות טבעית. בקבוק מוקדם מאפשר ללכוד רעננות וטעמים ראשוניים.