סלט טלה חם עם רימון
סלט טלה חם עם רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שיני שום, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תרד עם רוטב סלט רימון חם, סלט עדשים חם Speckled W / קייל זרעי רימון, ו סלט טלה ותפוח חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול אטום ovenproof מעל חום בינוני.
מוסיפים את הטלה ואת יון חום כל הצדדים, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים את שאלוט ושום לסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהם רכים וזהב חום, על 4 דקות.
מוסיפים קמצוץ מלח לסיר, ואז יוצקים את המניה ומביאים את התערובת לרתיחה. להחזיר את הטלה לסיר, לכסות, ולהעביר לתנור.
צולים את הטלה במשך כ 5 שעות, עד שה הוא ממש מתפרק. קח את הטלה מהתנור ותן לו להתקרר בסיר.
בערך שעה לפני שאתה רוצה לאכול, תוציא את הטלה מהסיר.
הסר כמה שיותר שומן ככל האפשר לגרוס את הבשר לחתיכות אחידות עם שני מזלגות.
שימי את הארוגולה על מגש, ושימי את הטלה הקרוע למעלה.
מפזרים מלח ים ונענע קצוצה.
חותכים את הרימון לשניים. החזק רימון אחד חצי מעל הצלחת ופגע בחלק האחורי שלו עם כף עץ כדי לדפוק את הזרעים.
קח את החצי השני של הרימון וסחוט את המיץ שלו על הסלט. אם אתה רוצה סלט עסיסי, חזק יותר, fruitier, להוסיף כמה כפות של מולסה רימון. לפזר את צנוברים קלויים גבינת פטה מעל, אם תרצה.
מגישים את הסלט בעוד הטלה הוא עדיין חם (שומן כבש קר מקפיא באופן בלתי מעורר תיאבון), עם פיתה מחוממת בצד.