סלט טנדרלוין בגריל
סלט טנדרלוין בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 663 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, עלי כוסברה, נבטי שעועית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט טנדרלוין בגריל, סלט פילה חזיר ונקטרינות בגריל, ו בשר חזיר פילה וסלט ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, פלפל שחור, סוכר חום, שום, חומץ, זנגביל, גרידת ליים ומיץ, jalapeo, ופלפל אדום מרוסק בקערת ערבוב.
לשפשף כ 1/3 כוס תערובת סויה סיד על פני השטח של בשר טנדרלוין. לעטוף את tenderloin פלסטיק ולאפשר לו להשרות במשך 30 דקות.
הכן את הגריל. לצרוב את הטנדרלוין מעל חום בינוני ישיר במשך 1015 דקות. מעבר לחום בינוני עקיף ומבשל לנדיר בינוני (135 מעלות), 2025 דקות.
הסר בשר מן הגריל ולאפשר לנוח במשך 20 דקות.
מערבבים את כל הירקות, המלח והכוסברה בקערת ערבוב וזורקים עם הרוטב הנותר. מחלקים את הסלט על מנות הגשה.
חותכים את הבשר לפרוסות בעובי אינץ ' ומסדרים את הפרוסות על הסלט.
מפזרים את זרעי שומשום קלוי ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;