ניתן להכין את המתכון סלט טקס-מקס מגורר עם רוטב ליים שמנת בערך 1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 633 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 2520 אוהדים. אם יש לכם שום, ביצה, עלי כוסברה טריים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מייסון ג'אר טקס מקס קינואה ורוטב קרמי ליים כוסברה חמצמץ, מייסון ג'אר טקס מקס קינואה ורוטב קרמי ליים כוסברה חמצמץ, ו סלט עוף קצוץ טקס-מקס עם רוטב כוסברה-ליים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: בלנדר צלחת טריפל זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס משמנים תבנית זכוכית בגודל 8 על 8 אינץ ' בחמאה. מערבבים יחד את תערובת לחם התירס עם הביצה והחלב. מורחים באופן שווה לתבנית מוכנה ואופים על המדף האמצעי למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם תירס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוציאים מהתבנית להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מערבבים יחד את השעועית עם הסזון ומתבלים במלח ופלפל. זורקים את הסלסה עם העגבניות. כשהוא מוכן להגשה, חותכים את לחם התירס לקרוטונים בגודל 1/2 אינץ'. זורקים את החסה עם 3/4 כוסות מהרוטב. במנת זוטות צלולה, שכבו את סלט הטקס-מקס החל מהשעועית השחורה ואחריה גבינת מונטריי ג 'ק, תערובת סלסת העגבניות, הצ' דר, הרומיין הלבוש ומעליו קרוטוני לחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(טרידר ג'ו'ס)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קרוטונים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינת צ'דר חדה קראפט®
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רומיין
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Sazon Completa
7
מגישים את הרוטב שנותר בצד.
8
מערבבים את כל המרכיבים למעט שמן הזית לתערובת אחידה. בזמן שהמכונה פועלת, מטפטפים לאט את השמן עד להטמעה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בריק וטיח מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.