סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אנדיב, צנוניות, עלים טרגוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוטפת חסה מעושנת עם רוטב לימון Meyer וגזר, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו סלט פורל מעושן עם רוטב חרדל.
הוראות
1
לזרוק את endive, שאלוט, וצנוניות בקערה גדולה. לזרוק עם חצי ההלבשה ואת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים את התערובת בין 4 צלחות ולסדר את הסלק סביב הצלחת. לקרוע את פילה פורל לחתיכות בגודל ביס במקום על כל סלט. למעלה כל אחד עם 1 כף של ביצי טרוטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה פורל
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
שאלוט, מגורר או טחון
אנדיב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פורל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מקציפים יחד מיץ לימון, חומץ, מיונז, חרדל ומלח ופלפל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified ומערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים מים, מלח וסוכר במיכל גדול ומערבבים עד שהמלח נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4
מוסיפים את הדגים, מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
להשרות שבבי עץ במים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הסר פורל, לשטוף ולייבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פורל
7
השתמש גריל מכוסה (פחם, גז או חשמלי) ולחמם מראש על 200 מעלות F. כיסוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
גחלים מחוממות עם 1/3 של שבבי היקורי.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מניחים דגים, צד העור למטה, על גריל משומן היטב, כ -4 סנטימטרים מגחלים. סגור מכסה מנוע גריל ולפתוח פתח להפצת עשן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
הוסף שבבי היקורי נוספים, לפי הצורך. עשן פורל במשך כ -20 דקות. פורל נעשה כאשר משטח לחתוך הוא חום זהוב פתיתים בקלות עם מזלג.