קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר

סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר
סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אנדיב, צנוניות, עלים טרגוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוטפת חסה מעושנת עם רוטב לימון Meyer וגזר, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו סלט פורל מעושן עם רוטב חרדל.

הוראות

1
לזרוק את endive, שאלוט, וצנוניות בקערה גדולה. לזרוק עם חצי ההלבשה ואת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים את התערובת בין 4 צלחות ולסדר את הסלק סביב הצלחת. לקרוע את פילה פורל לחתיכות בגודל ביס במקום על כל סלט. למעלה כל אחד עם 1 כף של ביצי טרוטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה פורלפילה פורל
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
אנדיבאנדיב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מקציפים יחד מיץ לימון, חומץ, מיונז, חרדל ומלח ופלפל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified ומערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים מים, מלח וסוכר במיכל גדול ומערבבים עד שהמלח נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים את הדגים, מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
להשרות שבבי עץ במים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הסר פורל, לשטוף ולייבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
7
השתמש גריל מכוסה (פחם, גז או חשמלי) ולחמם מראש על 200 מעלות F. כיסוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
גחלים מחוממות עם 1/3 של שבבי היקורי.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מניחים דגים, צד העור למטה, על גריל משומן היטב, כ -4 סנטימטרים מגחלים. סגור מכסה מנוע גריל ולפתוח פתח להפצת עשן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
הוסף שבבי היקורי נוספים, לפי הצורך. עשן פורל במשך כ -20 דקות. פורל נעשה כאשר משטח לחתוך הוא חום זהוב פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פורלפורל

מרכיבים

1קטןסלק גדול או כמה אדום, קלוי פרוס דקסלק גדול או כמה אדום, קלוי פרוס דק1קטןסלק גדול או כמה צהוב, קלוי פרוס דקסלק גדול או כמה צהוב, קלוי פרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה11 קילו קישואים,חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2עץאנדיב, פרוס דקאנדיב, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טרגון טריים קצוציםעלי טרגון טריים קצוצים3לימונים של מאייר, מיץלימונים של מאייר, מיץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיונז מוכןמיונז מוכן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשבבי היקורישבבי היקורי4צנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טרוטת עין-הקשת, מדורגת, העצמות הוסרו.טרוטת עין-הקשת, מדורגת, העצמות הוסרו.2(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4(חוֹרֶף)ביצי טרוטהביצי טרוטה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק2בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים11 קילו קישואים,חרדל מלאחרדל מלא