סלט טרי-קולור עם קרקרים וקיסר
סלט טרי-קולור עם קרקרים וקיסר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . לך לחנות ותביא אנדיב, פרמזן, רדיקיו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. סלט טרי-קולור עם קרקרים וקיסר, סלט טרי קולור, ו סלט טרי קולור עם שומר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להפוך את ההלבשה: קוצצים ולמרוח את השום עם אנשובי ומלח עד שאתה יוצר משחה חלקה.
מוסיפים את הדבק לקערה קטנה.
מוסיף את החומץ, חרדל, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, רוטב חריף, והרבה פלפל.
מוסיפים את הגבינה ומקציפים שוב. הגדר את ההלבשה בצד במשך 1 שעה או יותר (אם לילה, לקרר את ההלבשה ולהביא אותו לטמפרטורת החדר על 1 שעה לפני ההגשה). עושה בערך 1 כוס. (אתה יכול לשים את כל החומרים לתוך צנצנת, לכסות בחוזקה עם מכסה ולנער כדי להתמזג. זוהי דרך מצוינת לאחסן את ההלבשה.)
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' מעל חום בינוני.
מפזרים 6 כפות של הגבינה לתוך המחבת כך שהוא יוצר שכבה דקה תחרה הממלאת את תחתית המחבת. הגבינה תהיה בועה במחבת. כאשר הצד העליון של הגבינה הגיע לצבע זהב חיוור, לאחר 3 עד 4 דקות, להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הגבינה להתקשות במשך 1 דקה. בזהירות להפוך את הגבינה מעל עם מרית, לחזור לחום, ומבשלים עד גבינה זהובה משני הצדדים, על 1 דקה יותר.
הסר את הקרקר ולנקז אותו על מגבות נייר לספוג כל שומן עודף. נגב את המחבת נקייה עם מגבות נייר וחזור על התהליך 5 פעמים נוספות עם הגבינה הנותרת.
בקערה גדולה לשלב את האנדיב, radicchio, ו ארוגולה.
טפטוף מספיק רוטב על החלק העליון כדי מעיל קל את העלים (ייתכן שלא צריך את כל ההלבשה). לזרוק מעיל העלים באופן שווה. מסדרים את העלים על צלחות הגשה.
מפזרים קצת פרמזן על כל סלט. לפצל כל קרקר ל 2 או 3 חתיכות ומקשטים את הסלטים איתם.