קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סלט יווני בגריל

סלט יווני בגריל
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט יווני בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו עגבניות צועניות, יין, לבבות רומיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני, ו סלט ימי ראשון: עוף וסלט תירס בגריל עם ויניגרט יוגורט יווני.

הוראות

1
מחממים גריל עד בינוני (כ 177° עד450) ומשפשפים את הסורגים במגבת טבולה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים את העגבניות, הגבינה והבצל בקערה גדולה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 1/2 כוס המרינדה בעדינות לזרוק מעיל. שמור את המרינדה הנותרת.חוט 1 רובע עגבניות, 1 חתיכת halloumi, ו טריז בצל 1 על שיפוד, ואחריו עוד רבע עגבניות ועוד חתיכת halloumi. חזור לעשות 6 שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
מעט נענע טרייה, עלים נקטפיםמעט נענע טרייה, עלים נקטפים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מניחים את השיפודים בצלחת גדולה ורדודה, יוצקים כל מרינדה בקערה על שיפודים, מכסים, ולתת להשרות במקרר לפחות 15 דקות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את שיפודים מן המנה, המאפשר כל מרינדה עודף לטפטף לפני הצבת אותם על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את השיפודים כל 2 דקות, עד שהירקות רכים וחרוכים והגבינה רכה, בערך 6 עד 8 דקות בסך הכל.כ-3 דקות לפני סיום השיפודים, מברישים את הרומיין בשמן זית, מתבלים אותו במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד חתוך על הגריל. לבשל עד מעט נבול חרוך בצד לחתוך, על 3 minutes.To מגישים, מעבירים את הרומיין בגריל, קבב וזיתים (אם משתמשים)למגש גדול. (אם תרצה, להסיר את הגבינה והירקות מן השיפודים ולקצוץ את כל מרכיבי הסלט.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
טפטף כמה כפות של המרינדה הנותרים על הסלט, עובר כל שאריות המרינדה בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים