צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט יווני בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו עגבניות צועניות, יין, לבבות רומיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני, ו סלט ימי ראשון: עוף וסלט תירס בגריל עם ויניגרט יוגורט יווני.
הוראות
1
מחממים גריל עד בינוני (כ 177° עד450) ומשפשפים את הסורגים במגבת טבולה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
מערבבים את העגבניות, הגבינה והבצל בקערה גדולה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים 1/2 כוס המרינדה בעדינות לזרוק מעיל. שמור את המרינדה הנותרת.חוט 1 רובע עגבניות, 1 חתיכת halloumi, ו טריז בצל 1 על שיפוד, ואחריו עוד רבע עגבניות ועוד חתיכת halloumi. חזור לעשות 6 שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
מעט נענע טרייה, עלים נקטפים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מניחים את השיפודים בצלחת גדולה ורדודה, יוצקים כל מרינדה בקערה על שיפודים, מכסים, ולתת להשרות במקרר לפחות 15 דקות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
הסר את שיפודים מן המנה, המאפשר כל מרינדה עודף לטפטף לפני הצבת אותם על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את השיפודים כל 2 דקות, עד שהירקות רכים וחרוכים והגבינה רכה, בערך 6 עד 8 דקות בסך הכל.כ-3 דקות לפני סיום השיפודים, מברישים את הרומיין בשמן זית, מתבלים אותו במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד חתוך על הגריל. לבשל עד מעט נבול חרוך בצד לחתוך, על 3 minutes.To מגישים, מעבירים את הרומיין בגריל, קבב וזיתים (אם משתמשים)למגש גדול. (אם תרצה, להסיר את הגבינה והירקות מן השיפודים ולקצוץ את כל מרכיבי הסלט.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
טפטף כמה כפות של המרינדה הנותרים על הסלט, עובר כל שאריות המרינדה בצד.