צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט יווני בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו עגבניות צועניות, יין, לבבות רומיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני, ו סלט ימי ראשון: עוף וסלט תירס בגריל עם ויניגרט יוגורט יווני.
הוראות
1
מחממים גריל עד בינוני (כ 177° עד450) ומשפשפים את הסורגים במגבת טבולה בשמן זית.
הסר את שיפודים מן המנה, המאפשר כל מרינדה עודף לטפטף לפני הצבת אותם על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את השיפודים כל 2 דקות, עד שהירקות רכים וחרוכים והגבינה רכה, בערך 6 עד 8 דקות בסך הכל.כ-3 דקות לפני סיום השיפודים, מברישים את הרומיין בשמן זית, מתבלים אותו במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד חתוך על הגריל. לבשל עד מעט נבול חרוך בצד לחתוך, על 3 minutes.To מגישים, מעבירים את הרומיין בגריל, קבב וזיתים (אם משתמשים)למגש גדול. (אם תרצה, להסיר את הגבינה והירקות מן השיפודים ולקצוץ את כל מרכיבי הסלט.)