צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט יווני בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו עגבניות צועניות, יין, לבבות רומיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני, ו סלט ימי ראשון: עוף וסלט תירס בגריל עם ויניגרט יוגורט יווני.
הוראות
1
מחממים גריל עד בינוני (כ 177° עד450) ומשפשפים את הסורגים במגבת טבולה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים את העגבניות, הגבינה והבצל בקערה גדולה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 1/2 כוס המרינדה בעדינות לזרוק מעיל. שמור את המרינדה הנותרת.חוט 1 רובע עגבניות, 1 חתיכת halloumi, ו טריז בצל 1 על שיפוד, ואחריו עוד רבע עגבניות ועוד חתיכת halloumi. חזור לעשות 6 שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
מעט נענע טרייה, עלים נקטפים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מניחים את השיפודים בצלחת גדולה ורדודה, יוצקים כל מרינדה בקערה על שיפודים, מכסים, ולתת להשרות במקרר לפחות 15 דקות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את שיפודים מן המנה, המאפשר כל מרינדה עודף לטפטף לפני הצבת אותם על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את השיפודים כל 2 דקות, עד שהירקות רכים וחרוכים והגבינה רכה, בערך 6 עד 8 דקות בסך הכל.כ-3 דקות לפני סיום השיפודים, מברישים את הרומיין בשמן זית, מתבלים אותו במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד חתוך על הגריל. לבשל עד מעט נבול חרוך בצד לחתוך, על 3 minutes.To מגישים, מעבירים את הרומיין בגריל, קבב וזיתים (אם משתמשים)למגש גדול. (אם תרצה, להסיר את הגבינה והירקות מן השיפודים ולקצוץ את כל מרכיבי הסלט.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
טפטף כמה כפות של המרינדה הנותרים על הסלט, עובר כל שאריות המרינדה בצד.