סלט יווני חסילונים בגריל
סלט יווני שרימפס בגריל הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך כיכרות פיתה, שמן זית בתוספת, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט שרימפס יווני בגריל עם חרדל - שמיר ויניגרט, קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, ו סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד 2 כפות מיץ לימון, 3 כפות שמן, חצי אורגנו, חצי שום, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה גדולה.
בעדינות מערבבים עגבניות, מלפפון, ובצל לתוך ההלבשה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בזמן צלייה.
להקציף יחד הנותרים 2 כפות מיץ לימון הנותרים אורגנו ושום בקערה גדולה. מערבבים שרימפס עד מצופה היטב להשרות בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מברשת קלה פיתות ופלפל פעמון משני הצדדים עם קצת שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל פיתות על מתלה משומן להגדיר 5 עד 6 אינץ ' מעל גחלים זוהרות עד השחמה מעט פריך, על 2 דקות בכל צד, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי מגניב (פיתות ימשיכו פריך כפי שהם מגניבים).
פלפל גריל עד רק התרכך, על 1 1/2 דקות בכל צד.
מוסיפים שמן כפות שנותר לשרימפס וזורקים למעיל. חוט 4 שרימפס לאורכו, כל אחד פונה לאותו כיוון (כך שרימפס יהיה שכב שטוח על הגריל), על כל שיפוד ללא צפיפות. שרימפס העונה עם מלח ופלפל.
גריל שרימפס עד רק מבושל דרך, על 2 דקות בכל צד.
לשבור פיתות לחתיכות בגודל ביס לחתוך גס פלפל.
הסר שרימפס משפדים ומערבבים בעדינות לתוך תערובת עגבניות עם פיתות, פלפל, פטה, מלח ופלפל לפי הטעם.