תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט יווני קינואה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פלפל, בצל, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו סלט קינואה יווני, סלט קינואה יווני, ו סלט קינואה יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 בסיר, להביא מלאי לרתיחה.2 מערבבים בקינואה.3 להפחית את החום כדי med נמוך לכסות.4 לבשל 15 דקות, עד הנוזל נספג.5
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מעבירים לקערה גדולה ומגניבה.6 מערבבים ירקות וגבינה לתוך קינואה מקורר.7
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף יחד חומרי הלבשה.8
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים מעל תערובת קינואה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות