תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט יווני קינואה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פלפל, בצל, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו סלט קינואה יווני, סלט קינואה יווני, ו סלט קינואה יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 בסיר, להביא מלאי לרתיחה.2 מערבבים בקינואה.3 להפחית את החום כדי med נמוך לכסות.4 לבשל 15 דקות, עד הנוזל נספג.5
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מעבירים לקערה גדולה ומגניבה.6 מערבבים ירקות וגבינה לתוך קינואה מקורר.7
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להקציף יחד חומרי הלבשה.8
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים מעל תערובת קינואה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות