סלט ים תיכוני
סלט ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מנטה, חסת תינוקות, זיתים של קלמטן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט ים תיכוני, סלט ים תיכוני בצנצנת, ו סלט ים תיכוני.
הוראות
לטאטא ויניגרט ונענע בקערה גדולה כדי להתמזג; לערבב שעועית חומוס. שים בצד 10 דקות.
מוסיפים חסה לתערובת בקערה וזורקים למעיל. מחלקים סלט בין 2 צלחות גדולות. למעלה עם סיבובים כתומים, גבינת פטה וזיתים.