סלט ים תיכוני שכבתי ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ יין אדום, עלי פטרוזיליה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: מטבל ים תיכוני שכבתי, מטבל שכבתי ים תיכוני, ו התפשטות טונה ים תיכונית בשכבות.
הוראות
1
מסננים את היוגורט במסננת מסנן קפה להגדיר מעל קערה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שים את המלפפון במסננת אחרת, מפזרים אותו עם המלח, ולתת לו לנקז במשך 1 שעה. ללטף את המלפפון יבש בין מגבות נייר ולהעביר אותו לקערה. מערבבים ביוגורט, שום, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומשלבים את התערובת היטב. הגדר בצד
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום