סלט ים תיכוני שכבתי ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ יין אדום, עלי פטרוזיליה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: מטבל ים תיכוני שכבתי, מטבל שכבתי ים תיכוני, ו התפשטות טונה ים תיכונית בשכבות.
הוראות
1
מסננים את היוגורט במסננת מסנן קפה להגדיר מעל קערה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את המלפפון במסננת אחרת, מפזרים אותו עם המלח, ולתת לו לנקז במשך 1 שעה. ללטף את המלפפון יבש בין מגבות נייר ולהעביר אותו לקערה. מערבבים ביוגורט, שום, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומשלבים את התערובת היטב. הגדר בצד
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל, שום, אורגנו, ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
במעבד מזון, מחית את השעועית ואת תערובת הבצל עם מרק מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מעבירים את התערובת לקערה וצינה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הפוך את שכבת הטונה: בקערה לזרוק יחד את הטונה, בצל, זיתים, פטרוזיליה, חומץ ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מורחים את מחית השעועית בתחתית קערה זעירה, למעלה עם תערובת הטונה, ולכפות את תערובת המלפפון מעל. צמרמורת מכוסה, לפחות 3 שעות או לילה.