קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות86
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ים תיכוני בשכבות

סלט ים תיכוני בשכבות
סלט ים תיכוני שכבתי ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ יין אדום, עלי פטרוזיליה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: מטבל ים תיכוני שכבתי, מטבל שכבתי ים תיכוני, ו התפשטות טונה ים תיכונית בשכבות.

הוראות

1
מסננים את היוגורט במסננת מסנן קפה להגדיר מעל קערה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את המלפפון במסננת אחרת, מפזרים אותו עם המלח, ולתת לו לנקז במשך 1 שעה. ללטף את המלפפון יבש בין מגבות נייר ולהעביר אותו לקערה. מערבבים ביוגורט, שום, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומשלבים את התערובת היטב. הגדר בצד
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, שום, אורגנו, ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
במעבד מזון, מחית את השעועית ואת תערובת הבצל עם מרק מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מעבירים את התערובת לקערה וצינה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הפוך את שכבת הטונה: בקערה לזרוק יחד את הטונה, בצל, זיתים, פטרוזיליה, חומץ ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מורחים את מחית השעועית בתחתית קערה זעירה, למעלה עם תערובת הטונה, ולכפות את תערובת המלפפון מעל. צמרמורת מכוסה, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כאשר מוכן לשרת, מפזרים את הדף עם לקשט ולהגיש.

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1בצל צהוב בינוני, קצוץשעועית חיל הים סחוט משומרשעועית חיל הים סחוט משומר737דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טונה ארוזה בשמן, מנוקזת ומתקלפתטונה ארוזה בשמן, מנוקזת ומתקלפת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2מלפפונים אנגליים, זרע וקצוץמלפפונים אנגליים, זרע וקצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טחוניםעלי פטרוזיליה טחונים12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2ציפורן גדולהשום, טחון ופירה למשחה עם 1/2 כפית מלחשום, טחון ופירה למשחה עם 1/2 כפית מלח2פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביותפלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס pitted kalamata או זיתים שחורים נרפא מלח אחרפרוס pitted kalamata או זיתים שחורים נרפא מלח אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוצים דק מגולענים קלמטה או זיתים שחורים נרפאו במי מלחקצוצים דק מגולענים קלמטה או זיתים שחורים נרפאו במי מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף, תוצרת בית או דל נתרןמרק עוף, תוצרת בית או דל נתרן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובש, מתפורראורגנו מיובש, מתפורר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיליוגורט רגיל4עגבניות שזיף, חתוכות לקוביותעגבניות שזיף, חתוכות לקוביות1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אדום, או לפי הטעםחומץ יין אדום, או לפי הטעם1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי