קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות29
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ים תיכוני טרי

סלט ים תיכוני טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט ים תיכוני טרי. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . גשו לסופר וקנו מלח כשר, שעועית קנליני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס ים תיכוני טרי כיסי פיתה אבוקדו, סלט ים תיכוני, ו סלט ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין ויניגרט, לשלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף שמן, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
כדי להכין סלט, לשלב שומר ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
טפטוף ויניגרט על סלט, זורק עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
4
מפזרים גרעיני חמניות. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות