סלט ירוק מעורב בגריל
סלט ירוק מעורב בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההזדקנות שלך. מנה אחת מכילה 100 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת פרמזן, רומיין, אנדיב בלגי ואוכמניות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 54% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט פארו ירוק מעורב ותאנים טריות , עוגת מיני מעורבת פירות ואנצ'ילדה צמחונית שעועית מעורבת .
הוראות
מברישים את האנדיב, רומיין וב-3 כפות שמן.
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים את הירוקים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 30 שניות מכל צד או עד שהם מתחממים.
קוצצים את הירוקים ומניחים בקערת הגשה גדולה.
מקציפים חומץ ושמן שנותר; מטפטפים על ירקות וזורקים לציפוי. למעלה עם אוכמניות, תפוח, אגוזי מלך וגבינה.