סלט ירוק תאילנדי עם ברווז Cracklings
סלט ירוק תאילנדי עם Cracklings ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך רגליים קונפי ברווז-עור, שן שום, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: רגלי ברווז ברוטב זית ירוק עם פיצוח ופפרדלה, סלט ברווז וירוק בסגנון תאילנדי, ו ברווז cracklings אורז מטוגן נקניק סיני.
הוראות
במחבת nonstick גדולה, לבשל את העור ברווז על חום מתון עד זהב פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את cracklings לצלחת.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן במחבת ולהוסיף את הבשר. מבשלים מעל חום מתון עד רך ופריך כתמים, על 7 דקות.
בינתיים, במכתש (או באמצעות מעבד מזון מיני), להלום את זנגביל, שום, צ ' ילה וסוכר חום כדי להדביק גס. מערבבים ברוטב דגים, מיץ לימון ומים.
בקערה גדולה, לזרוק את החסה עם מנטה, כוסברה, ברווז, cracklings ורוטב.