סלט כרוב דרום-מערבי קל עד כדי גיחוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גיחוך קל דרום מערב קולסלאו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 43 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לכם פלפלים צ'ילה, מלח, סלסה ורדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו לזניה קלה עד כדי גיחוך, נאן קל עד כדי גיחוך, ו מרק ירקות קל עד כדי גיחוך (מתכונים דומים).
הוראות
הסר וזרוק את הליבה של הכרוב, לחתוך כרוב במחצית. השתמש במעבד מזון מצויד בדיסק גריסה לגרוס את הכרוב והגזר.
מניחים בקערה הגשה יחד עם פלפל צ ' ילה פרוס.
לטאטא את כל החומרים הנותרים יחד עד חלקה. (אם אתה משתמש טופו משי, ייתכן שיהיה עליך למזג אותו בבלנדר קטן או מעבד מזון.)
מוסיפים את הרוטב לכרוב ומערבבים היטב.
מוסיפים מלח לפי הטעם. מכסים ומאפשרים להשרות במקרר לפחות שעה. בדוק תבלינים לפני ההגשה ולהוסיף יותר סלסה, מיץ לימון, כמון, או מלח במידת הצורך.