תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אסייתי חם חמוץ כרוב. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. אם יש לך כרוב וגזר כרוב, שמן canolan, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. מתכונים דומים: סלט קוקוס ורוד חם, מרק חם וחמוץ, ו המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים חומץ ושאר החומרים בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים תערובת חומץ על תערובת כרוב; לזרוק היטב. כיסוי וצינה 30 דקות לפני ההגשה.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות גבריאלסקלוף שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.