סלט כרוב חריף
כרוב חמוץ חריף עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 67 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם סוכר מגורען, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו סלט כרוב חריף, סלט כרוב חריף, ו מתכון כרוב אדום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הבצל, 3 כפות של מיץ הסיד, השמן, מלח ופלפל נמדדים, סוכר, אבקת צ ' ילי, כמון, קאיין, ושום בקערה גדולה עד בשילוב; להפריש במשך 10 דקות. בינתיים, להכין את הכרוב.חותכים את הכרוב במחצית דרך הליבה.
חותכים חריץ בצורת V סביב הליבה הלבנה על כל מחצית; להשליך את הליבה. חותכים כל חצי לאורכו לרבעים וחותכים דק כל רבע לרוחב לרצועות 1/8 אינץ ' רחב.
מוסיפים את הכרוב והכוסברה לקערה עם הרוטב וזורקים לשלב. מקררים, משליכים פעם או פעמיים, עד שהטעמים התרככו והתמזגו, בערך 1 1/2 שעות.
הוסף את כף הנותרים של מיץ ליים, לזרוק שוב, טעם, ואת העונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך לפני ההגשה.