סלט כרוב לונג ביץ ' נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא גבינה, חרדל דיז'ון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט כרוב לונג ביץ', סלט כרוב לונג ביץ', ו לונג ביץ'.
הוראות
1
במחבת בינונית על חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית, וכאשר חם, מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הכרוב, פלפל, מלח וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
חומץ
פלפל
מלח
3
מערבבים היטב ומבשלים עד שהכרוב רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
4
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
5
בקערת סלט גדולה, מוסיפים את החסה וזורקים עם רוטב הגבינה הכחולה. כדי לוודא שאתה מוסיף מספיק רוטב לסלט, יוצקים את הרוטב פעם אחת סביב החלק החיצוני של הקערה ולאחר מכן לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולה
חסה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
הוסף עוד רק אם תרצה.
7
מוסיפים את הכרוב לחסה. לזרוק לשלב ולהתאים את התיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
כרוב
חסה
8
במעבד מזון מצויד בלהב התחתון, או בבלנדר, מוסיפים 1 כוס גבינה כחולה, 2/3 כוסות חלב חמאה, דיז ' ון, חומץ, 1/2 של מיץ לימון, שאלוט, מלח ופלפל ולעבד במשך כמה שניות עד בשילוב ושמנת. טעם לתיבול ולהוסיף את מיץ הלימון שנותר, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינה כחולה
מיץ לימון
חלב-חמאה
תיבול
שאלות
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
9
פיררו את הגבינה הכחולה הנותרת בקערת זכוכית בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
יוצקים את הרוטב המעורבב על הגבינה המתפוררת ומקפלים יחד עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררת
ציוד שתשתמש בו
מרית
11
הוסף את חלב החמאה שנותר לדלל את העקביות הרצויה. להכניס למקרר 1 שעה לפני השימוש. אחסן רוטב שאינו בשימוש במקרר למשך עד 2 שבועות.