קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

סלט כרוב לונג ביץ'

סלט כרוב לונג ביץ'
סלט כרוב לונג ביץ ' נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא גבינה, חרדל דיז'ון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט כרוב לונג ביץ', סלט כרוב לונג ביץ', ו לונג ביץ'.

הוראות

1
במחבת בינונית על חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית, וכאשר חם, מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הכרוב, פלפל, מלח וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
3
מערבבים היטב ומבשלים עד שהכרוב רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
בקערת סלט גדולה, מוסיפים את החסה וזורקים עם רוטב הגבינה הכחולה. כדי לוודא שאתה מוסיף מספיק רוטב לסלט, יוצקים את הרוטב פעם אחת סביב החלק החיצוני של הקערה ולאחר מכן לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
חסהחסה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הוסף עוד רק אם תרצה.
7
מוסיפים את הכרוב לחסה. לזרוק לשלב ולהתאים את התיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
כרובכרוב
חסהחסה
8
במעבד מזון מצויד בלהב התחתון, או בבלנדר, מוסיפים 1 כוס גבינה כחולה, 2/3 כוסות חלב חמאה, דיז ' ון, חומץ, 1/2 של מיץ לימון, שאלוט, מלח ופלפל ולעבד במשך כמה שניות עד בשילוב ושמנת. טעם לתיבול ולהוסיף את מיץ הלימון שנותר, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינה כחולהגבינה כחולה
מיץ לימוןמיץ לימון
חלב-חמאהחלב-חמאה
תיבולתיבול
שאלותשאלות
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
9
פיררו את הגבינה הכחולה הנותרת בקערת זכוכית בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
יוצקים את הרוטב המעורבב על הגבינה המתפוררת ומקפלים יחד עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
11
הוסף את חלב החמאה שנותר לדלל את העקביות הרצויה. להכניס למקרר 1 שעה לפני השימוש. אחסן רוטב שאינו בשימוש במקרר למשך עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה כחולה מתפוררת, באיכות הטובה ביותר, מחולקגבינה כחולה מתפוררת, באיכות הטובה ביותר, מחולק1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2(יכול להיות או להרחיק)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1ראשחסה קרחון, גזוז, קורד וחותכים לחתיכות 1 אינץחסה קרחון, גזוז, קורד וחותכים לחתיכות 1 אינץ2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרי, מחולקמיץ לימון טרי, מחולק2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכרוב אדום, גזוז וחותכים 1/8 אינץ ' ג'וליאןכרוב אדום, גזוז וחותכים 1/8 אינץ ' ג'וליאן1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם11 קילו קישואים,שאלות טחוןשאלות טחון