סלט כרוב נאפה
אם יש לכם רוטב סויה, גרעיני חמניות, אטריות ראמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט כרוב נאפה, סלט כרוב נאפה, ו נאפה-סלט סרטנים.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים גרעיני חמניות ואטריות ראמן בחמאה חמה עד גרעינים חמניות קלות משחימים וריחני, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום ולהעביר לקערה להתקרר.
מערבבים גרעיני חמניות ואטריות ראמן עם כרוב נאפה ובצל באביב בקערת סלט גדולה.
לטאטא חומץ, שמן צמחי, סוכר ורוטב סויה יחד בקערה נפרדת עד שהסוכר מומס; לשפוך רוטב על סלט ולזרוק.