סלט כרוב צ'יפוטלי
צ'יפוטלה קולסלאו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לכו לחנות ותביאו צ'יפוטלה צ' ילה, סוכר, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט כרוב צ'יפוטלי, סלט כרוב צ'יפוטלי, ו צ'יפוטלה מעושן סלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הרוטב: בקערה בינונית, מערבבים יחד מיונז, שמנת חמוצה, חומץ, מולסה, סוכר, צ ' ילה טחון, רוטב אדובו, ו 1 כפית. מלח.
בקערה גדולה, לזרוק יחד כרוב, בצל ירוק, ו 3/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס קצוצה.
יוצקים רוטב על ירקות, זורקים היטב, ומקררים לפחות 30 דקות ועד 4 שעות. לפני ההגשה, להוסיף יותר מלח אם אתה רוצה ולפזר שנותר 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס קצוצה מעל.