תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט כרוב תפוז-פרג. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מיץ תפוזים, שמן זית, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט כרוב תפוחים ופרג, סלט כרוב פרג פירות, ו סלט כרוב חם עם רוטב פרג (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את הכרוב, סלרי, כתום ובצל. בקערה קטנה, לטאטא את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים מעל סלט כרוב וזורקים למעיל. מקררים עד ההגשה.