קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט כרישה עם אפרסמונים ושקדים

סלט כרישה עם אפרסמונים ושקדים
סלט כרישה עם אפרסמונים ושקדים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם חומץ סיידר, גבינת פטה יוונית, קורנית sprig בתוספת כפית עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פריזה עם אפרסמונים, תאריכים ושקדים, סלט כרישה וברוקולי עם שקדים קצוצים, ו סלט גרגיר הנחלים עם אפרסמונים ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר את כרישה לחתוך את הצד במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את המניה, חמאה, עלה דפנה, קורנית sprig וקורט של מלח. מכסים בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה עד מכרז, על 30 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הכרישה מגש טפטוף עם 2 כפות של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו להתקרר לחלוטין.
4
בקערה בינונית, להקציף את החרדל עם טימין קצוץ, מיץ לימון וחומץ. בהדרגה לטאטא בשמן זית מתבלים במלח. פזר את גבינת הפטה על הכרישה וטפטוף קל עם חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את האפרסמונים והארוגולה לרוטב הנותר בקערה, מתבלים קלות במלח וזורקים. תלוש את הסלט על הכרישה, מקשטים עם השקדים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך