סלט לאו מעורב עם בוטנים בצלצלים מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט לאו מעורב עם בוטנים בצלצלים מטוגנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 96 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, עגבניות, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט פפאיה ירוק של צ'ארלס Phan עם Rau רם, בוטנים, בצלצלים פריכים, סלט שעועית גן מעורב עם שאלוט, ו סלט תפוחי אדמה מעורבב עם בזיליקום מתוק וצליצלים (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את חלמון הביצה מן הלבן. פרוס דק את הלבן.
שים את חלמון הביצה בבלנדר, להוסיף את החומץ והדבש להתמזג עד חלקה. עם בלנדר על, לאט לשפוך את 2 כפות בתוספת 2 כפיות שמן. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
במחבת בינונית, חום 1/4 אינץ ' של שמן.
מוסיף את טבעות שאלוט ומטגנים על חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד חום זהוב פריך, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את טבעות שאלוט מגבות נייר לניקוז.
מוסיפים את השום לשמן החם ומטגנים, ערבוב כמה פעמים, עד הזהב, על 1 דקה.
מעבירים את השום למגבות הנייר.
בקערה גדולה, לטפטף את פרוסות עגבניות ומלפפון עם 1 כף של ההלבשה ולזרוק בעדינות. מסדרים את הפרוסות סביב מגש.
מוסיף את מסקלן, גרגיר הנחלים ופרוס ביצה לבן לקערה, העליון עם ההלבשה הנותרים לזרוק היטב. תלוש את הסלט על המגש, מקשטים עם הבוטנים ואת שאלוט מטוגן ושום ומגישים.