סלט לובסטר ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לובסטר & סלט תפוחי אדמה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 312 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, שום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו לובסטר, תירס וסלט תפוחי אדמה, סלט לובסטר, תירס ותפוחי אדמה עם טרגון, ו סלט לובסטר, תירס ותפוחי אדמה עם טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים על ידי 1 אינץ'.
מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 עד 25 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה, עד רק במכרז. (אני משתמש בשיפוד במבוק קטן כדי לבדוק אותם.)
מסננים במסננת, מכסים את המסננת במגבת מטבח נקייה, ומאפשרים לתפוחי האדמה קיטור במשך 5 עד 10 דקות.
חותכים אותם ברבעים או חצאים, בהתאם לגודלם, ומניחים אותם בקערה גדולה.
בינתיים, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, שום, חלמון ביצה, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל. בעת שטוף, לאט לשפוך שמן זית, מה שהופך תחליב. מערבבים ביין וצלפים. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים מאוד, יוצקים חצי ויניגרט על תפוחי אדמה לזרוק אותם בעדינות, ומאפשר להם לספוג את הויניגרט. מערבבים את הבצל הירוק, סלרי, בצל אדום ולובסטר ומוסיפים מספיק ויניגרט כדי להרטיב. שמור כל ויניגרט שנותר.
מוסיפים את ההתלהבות ואת המיץ של הלימון, את הטרגון, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל ולזרוק בזהירות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות שעה כדי לאפשר לטעמים להתמזג. טעם תבלינים ולהוסיף ויניגרט יותר, במידת הצורך.