סלט לובסטר עם אטריות זכוכית וג'יקמה
סלט לובסטר עם אטריות זכוכית Jícaman הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך סוכר חום, בזיליקום, לובסטרים חיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: שרימפס, לובסטר, סלט Jicama, סלט שרימפס ומנגו עם אטריות זכוכית, ו אטריות זכוכית: ירקות עתיקים, סלט מדהים.
הוראות
לצלול 2 לובסטרים ראש קדימה לתוך סיר 10-12 ליטר של מים מלוחים רותחים (ראה טיפים, דף 12
ומבשלים, מכוסה, 6 דקות ללובסטרים 1/4 קילו או 7 דקות ללובסטרים 1/2 קילו, מהזמן לובסטרים להיכנס למים.
העברה עם מלקחיים לשקוע לנקז. להחזיר מים לרתיחה ולבשל lobsters הנותרים 2 קבוצות באותו אופן.
כאשר לובסטרים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מזנב וטפרים. להשליך מעלי, כל roe, וצדפים, ואז לגרד כל אלבומין לבן קרוש מבשר עם נקודה של סכין קטנה.
חותכים בשר לחתיכות 3/4 אינץ ' וצינה, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מערבבים מיץ ליים, סוכר חום, חרדל, ומלח בבלנדר עד בשילוב. עם מנוע פועל, להוסיף שמן בזרם איטי, יציב להתמזג עד ההלבשה הוא emulsified. צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
משרים אטריות במים קרים עד גמיש, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
חותכים אטריות לשניים עם מזמרה במטבח.
מבשלים אטריות בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 2 דקות.
מסננים אטריות היטב ולשטוף מתחת למים קרים עד קריר, ואז לנקז היטב שוב.
מערבבים יחד לובסטר, עשבי תיבול, ו 6 כפות רוטב.
לזרוק יחד אטריות, jicama, נשאר רוטב, ומלח שולחן לפי הטעם, ולאחר מכן לחלק בין 6 צלחות ומעל כל מנה עם ערימה של סלט לובסטר.
מפזרים מלח ים ומגישים מיד.
* Lobsters ניתן לבשל בשר הוסר פגז 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה.* ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.