סלט לחם בלט
סלט לחם בלט דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 348 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם קרעתם חסה רומנית, חרדל דיז'ון, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט בלט, סלט בלט, ו סלט וולדורף לחם מהיר-לחם זה כולל תפוחים, סלרי ואגוזי מלך. אם אתם נהנים מסלט וולדורף תוכלו ליהנות גם מהלחם הזה.
הוראות
שלב את 9 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה, תוך ערבוב עם מטרפה. הניחו בצד.
מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים בייקון מהתבנית, ושומרים 2 כפיות טפטופים. מפוררים בייקון ומניחים בצד.
מוסיפים טפטופים שמורים לקערה; מערבבים עם מטרפה.
מוסיפים בייקון ושאר החומרים; זורקים היטב.