פאדג'מייפל-אגוז
פאדג'מייפל-אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, חלב התאדה, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פאדג'אגוז מייפל, פאדג'מייפל-אגוז, ו פאדג'מייפל-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ 'מרובע אפייה מחבת עם לסכל, משאיר לפחות 1 אינץ' על כל הצדדים. ערפל עם ספריי בישול.
מערבבים סוכר חום, מרשמלו מוך, חלב התאדה, חמאה ומלח בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד שזה מגיע לרתיחה.
תן לו להרתיח במשך 5 דקות, ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
הסר מחבת מחום; מערבבים בשוקולד לבן עד מלא נמס תערובת חלקה. מערבבים אגוזי מלך ותמצית מייפל. לשפוך במהירות לתוך תבנית אפייה חלקה העליון. בקירור חשפו עד המשרד, על 2 שעות.
באמצעות ידיות לסכל, להרים פאדג ' מהמחבת ולמקם על קרש חיתוך.
חותכים פאדג ' ל24 חתיכות, מנגב את הסכין בין חתכים.
מגישים מיד, או לאחסן במיכל אטום במקרר בין שכבות של נייר שעווה עד 1 שבוע.