סלט לחם תירס שכבתי
סלט לחם תירס שכבתי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 870 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם פלפלים, חלב חמאה, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט שכבות לחם תירס, סלט לחם תירס מקסיקני שכבתי, ו סלט לחם תירס-ו-טורקיה שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן לחם תירס על פי הוראות החבילה; מגניב לחלוטין (כ 25 דקות), ולהתפורר. מערבבים יחד רוטב, מיונז, חלב חמאה, ופלפל עד מעורבב.
שכבה גרוס חסה,פירורים לחם תירס, הבא 6 מרכיבים בצנצנות או 6 qt. קערה; כפית חצי תערובת מעל. כיסוי וצינה 3 עד 24 שעות.
מפזרים בצל ירוק רק לפני ההגשה.
מגישים עם מחצית הנותרים תערובת ההלבשה בצד.
הערה: בדקנו עם חמאה לבנה מרתה Cornbread
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש