סלט מורל ואספרגוס עם פריזה וחסה חמאה
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? סלט מורל ואספרגוס עם פריסה וחסה חמאה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא שמן ארגן, פריזה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו חמאת חסה, אספרגוס וסלט אגוזים, סלט פריזי עם אספרגוס בגריל ופרושוטו, ו בס ים עם חמאת עשב וסלט פריזי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מוסיף את morels ואת המניה, לכסות ולבשל על חום גבוה בינוני עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים את האספרגוס, מכסים ומבשלים עד פריך במכרז, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים חשופים עד שהמרק נספג כמעט, 1 דקה יותר.
בקערה גדולה, מקציפים את שמן הזית עם מיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את frise, חמאה חסה chervil ולזרוק למעיל. מסדרים את morels ואספרגוס על צלחות תלולית הסלט לצד.
טפטוף עם שמן ארגן, אם משתמשים, ומגישים.