סלט מלון עם פרושוטו עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, נקטרינות, בצל דק מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט מלון עם פרושוטו, סלט מלון ופרושוטו, ו פרושוטו וסלט פסטה מלון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים; מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מערבבים היטב מיץ, שמן ודבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
לטפטף תערובת רוטב על תערובת פירות; לזרוק בעדינות. מסדרים 1 ארוגולה כוס ו 1 כף מנטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1 3/4 כוסות תערובת פירות. מחלקים פרושוטו באופן שווה בין צלחות; למעלה באופן שווה עם גבינה.