סלט מסקלן עם ירקות, גבינת עיזים ושום פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט מסקלן עם ירקות, גבינת עיזים, שום פריך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם חמוציות, חמאה, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט מסקלון ודובדבן עם גבינת עיזים חמה, סלט מסקלן עם תאנים ממולאות בגבינת עיזים עטופות בבייקון, ו תערובת מסקלן עם תפוחים, רימונים וגבינת עיזים.
הוראות
במחבת קטנה מעל חום מתון, ממיסים את החמאה עד שהיא מתחילה לבעבע מעט.
מוסיף את השום ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב מעט פריך, על 2 דקות.
יוצקים את השום והחמאה לתוך קערה קטנה ולתת מגניב. אל תנקה את המחבת.
בקערה קטנה או כוס מדידה, לשלב את שאלוט, מיץ לימון, שמן זית, חרדל דיז ' ון.
להקציף לשלב אז העונה לפי הטעם עם מלח ים בסדר ופלפל שחור טחון טרי.
להחזיר את מחבת sauté הקטן לתנור על אש נמוכה טוסט צנוברים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ארומטי ואור, כ 3 דקות.
בקערה גדולה, שכבת המסקלון, פלפל, סלק, עגבניות, חמוציות וצנוברים.
מוסיפים את השמיר, פתיתי בצל יבשים, ושום מטוגן, כולל החמאה מהקערה. לנער את הרוטב ביסודיות ואז לטפטף אותו על הסלט ולזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, מתפוררים גבינת עיזים מלמעלה ומגישים.