סלט מתולתל עם פנקייק תפוח אדמה ותפוח דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חומץ יין, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. וזה טוב. נסו סלט אנדיב מתולתל, לבשל את הספר: גרגיר הנחלים & סלט אנדיב מתולתל עם קרוטונים, ו סלט אנדיב טונאני ומתולתל עם ויניגרט Romesco (xató) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לשלב את השמנת החמוצה, חלב, עירית, חומץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
במעבד מזון עם מצורף צורם, לגרר את תפוחי האדמה, 1 1/2 של התפוחים, ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בפטרוזיליה, ביצים, פירורי לחם, ושאר 1 1/4 כפיות מלח ופלפל כפית 1.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון. טופס תערובת תפוחי אדמה לתוך שתים עשרה פנקייק על 2 1/2 אינץ 'רחב ו 1/2 אינץ' עבה, באמצעות כ 1/4 כוס התערובת עבור כל אחד. מבשלים את הפנקייקים בקבוצות, מסתובבים פעם אחת, עד פריך וזהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד. לשמור על פנקייק מבושל חם בתנור 200 על תבנית אפייה מרופדת מגבות נייר עד אצווה האחרונה נעשית. השתמש 1 כף שמן עבור כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חותכים את התפוחים הנותרים לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
שים אותם בקערה גדולה יחד עם הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הוסף את כל אבל 2 כפות של ההלבשה ולזרוק. מסדרים את הסלט על צלחות העליון עם פנקייק.
9
טפטף את הרוטב הנותר על הפנקייקים.
10
המלצת יין: יבש ומלא יותר בגוף מאלה מגרמניה, ריזלינג מאלזס יעמוד טוב יותר לטעמים בצלחת זו.