סלט ניוקי בזיליקום חם עם קרפצ'יו עגבניות
סלט ניוקי בזיליקום חם עם קרפצ'יו של עגבניות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, מלח אפור ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בזיליקום חם וניוקי גבינת עיזים עם קרפצ'יו עגבניות והוא, ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים, ו ניוקי פרמזן קרמי עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית או גדולה, מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם. טעם לאיזון ולהתאים עם שמן זית או לימון לפי הצורך. באמצעות מנדולינה או סכין שף חדה, פורסים את העגבניות דק ככל האפשר ומסדרים על מגש גדול. מתבלים עם מלח ופלפל וכפית קצת מהויניגרט על העגבניות. לזרוק את החסה עם קצת יותר של ההלבשה ולסדר על גבי העגבניות.
כאשר הניוקי התרוקן, מניחים בקערה עם ויניגרט הנותרים. לזרוק בעדינות, ואז לפזר את הניוקי על הסלט. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את הגבינה על הסלט ומגישים מיד.
2 פאונד תפוחי אדמה russet
קמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי
1 עד 1 1/4 כוסות קמח לכל המטרה unbleached, ועוד לאבק או להשתמש בחנות קנה ניוקי (1 פאונד טרי או קפוא)
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
אופים תפוחי אדמה עד רך מאוד על מיטה של מלח גס בתבנית אפייה, כ 45 דקות. (המלח מונע מתפוחי האדמה לגעת בצלחת ולפתח נקודה קשה.) תפוחי אדמה מגניב עד חם, ואז חצי לאורכו לגרוף את הבשר. להעביר את הבשר דרך טחנת מזון או ricer, או לדחוף אותו דרך מסננת גסה. אתה צריך בערך 4 כוסות.
בקערה, לשלב תפוחי אדמה, חלמונים ביצה, פרמזן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט. לעבוד את התערובת עם כף עץ עד חלקה.
מוסיפים 1 כוס הקמח ולשים בעדינות רבה, מלטפים ולוחצים על הבצק עם הידיים עד שכל הקמח משולב.
מוסיפים קצת או את כל קמח כוס 1/4 נוסף אם הבצק מרגיש לח מדי, זה צריך להיות רך אבל לא צריך להיצמד לידיים שלך.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומתגלגלים לתוך יומן בקוטר של כ-3 אינץ'.
חותכים את היומן ל 8 חתיכות שוות.
תן לכל חתיכה רבע סיבוב, כך שאתה מגלגל את הבצק בכיוון אחר, ואז להתגלגל לתוך חבלים, 1/2 אינץ ' נדיב בקוטר, כאילו עושה מקלות לחם. קמח החבלים בנדיבות, ולאחר מכן לחתוך לרוחב במרווחים 1/2 אינץ'. אתה יכול לעצב את הניוקי על משוט חמאה מרופד או על גב מזלג, או שאתה יכול לבשל אותם כפי שהוא.
תן להם להתייבש בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני הבישול
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מוסיפים את הניוקי ומבשלים כ -90 שניות מהרגע שהם עולים אל פני השטח.
הערה של קוק: למרות שאתה צריך רק חצי אצווה של ניוקי עבור מתכון זה, לקחת את הזמן לעשות אצווה שלמה, להקפיא חצי, לקצור את התגמולים של המאמץ שלך מאוחר יותר.
קרפצ ' יו הוא פרוסות נייר דקות של מזון כגון עגבניות שיכולות להפוך ארוחת ערב פשוטה לארוחה אלגנטית.