קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

סלט ניוקי בזיליקום חם עם קרפצ'יו עגבניות

סלט ניוקי בזיליקום חם עם קרפצ'יו עגבניות
סלט ניוקי בזיליקום חם עם קרפצ'יו של עגבניות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, מלח אפור ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בזיליקום חם וניוקי גבינת עיזים עם קרפצ'יו עגבניות והוא, ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים, ו ניוקי פרמזן קרמי עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית או גדולה, מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם. טעם לאיזון ולהתאים עם שמן זית או לימון לפי הצורך. באמצעות מנדולינה או סכין שף חדה, פורסים את העגבניות דק ככל האפשר ומסדרים על מגש גדול. מתבלים עם מלח ופלפל וכפית קצת מהויניגרט על העגבניות. לזרוק את החסה עם קצת יותר של ההלבשה ולסדר על גבי העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
מנדולינהמנדולינה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כאשר הניוקי התרוקן, מניחים בקערה עם ויניגרט הנותרים. לזרוק בעדינות, ואז לפזר את הניוקי על הסלט. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את הגבינה על הסלט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ניוקיניוקי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
2 פאונד תפוחי אדמה russet
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
4
מלח גס
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
5
4 חלמונים
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
6
1/2 כוס פרמזן מגוררת טרי
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
7
1/2 כפית מלח
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
צבוט פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
9
קמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
10
1 עד 1 1/4 כוסות קמח לכל המטרה unbleached, ועוד לאבק או להשתמש בחנות קנה ניוקי (1 פאונד טרי או קפוא)
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ניוקיניוקי
11
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים תפוחי אדמה עד רך מאוד על מיטה של מלח גס בתבנית אפייה, כ 45 דקות. (המלח מונע מתפוחי האדמה לגעת בצלחת ולפתח נקודה קשה.) תפוחי אדמה מגניב עד חם, ואז חצי לאורכו לגרוף את הבשר. להעביר את הבשר דרך טחנת מזון או ricer, או לדחוף אותו דרך מסננת גסה. אתה צריך בערך 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
בקערה, לשלב תפוחי אדמה, חלמונים ביצה, פרמזן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט. לעבוד את התערובת עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מוסיפים 1 כוס הקמח ולשים בעדינות רבה, מלטפים ולוחצים על הבצק עם הידיים עד שכל הקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
15
מוסיפים קצת או את כל קמח כוס 1/4 נוסף אם הבצק מרגיש לח מדי, זה צריך להיות רך אבל לא צריך להיצמד לידיים שלך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
16
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומתגלגלים לתוך יומן בקוטר של כ-3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
17
חותכים את היומן ל 8 חתיכות שוות.
18
תן לכל חתיכה רבע סיבוב, כך שאתה מגלגל את הבצק בכיוון אחר, ואז להתגלגל לתוך חבלים, 1/2 אינץ ' נדיב בקוטר, כאילו עושה מקלות לחם. קמח החבלים בנדיבות, ולאחר מכן לחתוך לרוחב במרווחים 1/2 אינץ'. אתה יכול לעצב את הניוקי על משוט חמאה מרופד או על גב מזלג, או שאתה יכול לבשל אותם כפי שהוא.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
19
תן להם להתייבש בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני הבישול
20
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
21
מוסיפים את הניוקי ומבשלים כ -90 שניות מהרגע שהם עולים אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
22
הסר עם רחפן, לנקז היטב.
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
23
הערה של קוק: למרות שאתה צריך רק חצי אצווה של ניוקי עבור מתכון זה, לקחת את הזמן לעשות אצווה שלמה, להקפיא חצי, לקצור את התגמולים של המאמץ שלך מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
24
קרפצ ' יו הוא פרוסות נייר דקות של מזון כגון עגבניות שיכולות להפוך ארוחת ערב פשוטה לארוחה אלגנטית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'