סלט ניסואז חם
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפלים, עלי בזיליקום קרועים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט עוף חם, ביג סקיי Niçoise סלט, ו סלט ניסואז.
הוראות
שים את השעועית בסל קיטור ואדים מעל 1 אינץ ' של מים רותחים עד פריך במכרז, 4 דקות; להעביר למחבת צלייה גדולה.
בעדינות לסחוט את העגבניות ולהוסיף למחבת.
מוסיפים את הזיתים, פלפל, אנשובי ובזיליקום, מוסיפים 1/4 כוס שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
מברשת את סטייקים טונה עם 1 כף של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. שים את הטונה על הירקות. נסטלה 4 ramekins בין הירקות לפצח ביצה לתוך כל ramekin.
לטפטף את הביצים עם 1 כף שמן העונה עם מלח ופלפל
צולים את הטונה, הירקות והביצים במרכז התנור במשך 15 דקות, עד שהדגים מעט נדירים במרכז וחלבוני הביצה נקבעים, אבל החלמונים עדיין נוזליים.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/4 כוס שמן עם מיץ לימון העונה עם מלח ופלפל.
לטפטף את הרוטב מעל הירקות וסטייק טונה.
להעביר צלחות לשרת באופן מיידי.