קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

סלט נקניק תוסס

סלט נקניק תוסס
סלט נקניק רוחש הוא מנה עיקרית המגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 547 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש סוכר muscovado, מלפפון, בצל, אבוקדו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. סלט גבינה תוסס, עוף פהיטה סלט רוחש, ו דג חרב במרינדה וסלט עגבניות עם שום לוהט דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת ווק או עמוק. באמצעות מספריים, לחתוך את הנקניקיות לרבעים ישר לתוך המחבת. לזרוק את הבצל, ומטגנים במשך דקה או שתיים, ערבוב מדי פעם כדי חום הכל. כפית בחרדל וסוכר, עצה בעגבניות ומבשלים עוד כמה דקות, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות רק מתחילים לפצל ואת התערובת מצופה בזיגוג חרדל מתוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מספריים מטבחמספריים מטבח
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
בינתיים, להפריד את החסה לעלים, לקלף, אבן ולפרוס את האבוקדו וחצי ולפרוס את המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3
מערבבים אותם יחד וערימה על מגש. כף תערובת נקניק חם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מוסיפים את החומץ ואת 1 כף מים למחבת ומערבבים אותו על החום כדי להוציא את כל אלה טעמים טעימים מן המחבת. כפית את מיצי המחבת על הסלט ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.