סלט סושי סלמון מעושן
סלט סושי סלמון מעושן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 384 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נבטים צנון, קוויאר tobiko, ג'ינג'ר כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז סושי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בחלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן-סלט סושי אבוקדו, סושי סלמון מעושן, ו סלמון מעושן וסושי אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף קערה של 1 עד 2 כוסות עם מים קרים ולארוז קלות 1/4 של סלט אורז סושי לתוכו. הפוך על צלחת. חזור לעצב חלקים שנותרו.
חותכים גיליונות נורים לרבעים. להרטיב אבוקדו פרוס עם חומץ אורז.
מפזרים סלט אורז סושי באותה מידה עם bonito מגולח. לצד כל אחד, לארגן 1/4 של nori, אבוקדו, סלמון, זנגביל כבוש, נבטים צנון.
מפזרים מנות עם קוויאר tobiko.
כדי לאכול כמו סושי, לשים חלק מכל מרכיב על פיסת נורי ולהוסיף מיונז צ ' ילי לפי הטעם; מקפלים נורי מעל מילוי. או לאכול כמו סלט עם סכין ומזלג, הוספת מיונז צ ' ילי לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.