קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות63
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט סטייק בגריל ברזילאי

סלט סטייק בגריל ברזילאי
סלט סטייק ברזילאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיץ של סיד, שמן canolan, רוטב שום אסיה צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו סטייק צלוי ברזילאי, סטייק צלוי ברזילאי, ו סטייק צלע ברזילאי עם אורז צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום גריל בינוני (350 עד 450). בקערה בינונית, להקציף יחד דבש, 2 כף. רוטב סויה, שום, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים סטייק וזורקים למעיל. גריל אננס ופלפלים עם מכסה למטה עד תחילת char, מפנה פעם אחת, 3 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
העברה לצלחת, אננס הליבה, לחתוך אננס ופלפלים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
להקציף יחד מיץ ליים, גרידת תפוזים ומיץ, הנותרים 3 כף. רוטב סויה, חומץ, רוטב שום צ ' ילי, ושמן בקערה קטנה; מניחים רוטב בצד. באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. סטייק גריל עם מכסה למטה עד הבשר הוא רוחש ובעיקר השחמה, מפנה פעם אחת, 2 עד 4 דקות בסך הכל, להיות פרוסות זהירות לא ליפול דרך באח.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטותטבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לזרוק יחד תרד, אננס, פלפל, סטייק, רוטב בקערה גדולה עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.