קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות41
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר

סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט סטייק טאקו w/ ג'ינג'ר ליים רוטב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 989 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, מלפפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלט סטייק קיץ עם רוטב ג'ינג'ר ליים, עוף בגריל וסלט סקווש עם רוטב ליים-טאקו, ו סלט טאקו דגים צ'יפוטלה עם רוטב יוגורט כוסברה סיד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי טחינה השום שלך עבור לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים אותו עם צ ' יפוטלה, קאיין, קינמון, וכמה s&p. לשפשף כל צד של הסטייק שלך, ולתת לו לשבת במשך 15 דקות בערך. לבשל סטייק במשך 5-7 דקות בכל צד.בעוד הסטייק שלך מתבשל, קוביות jalapeo, כוסברה, אבוקדו, מלפפון, ובצל. לזרוק את החומרים האלה יחד עם מיץ לימון. זה הסלסה שלך.כשהסטייק שלכם מבושל למדיום נא טוב, הסירו אותו מהחום וחתכו אותו. לאחר מכן, להחזיר אותו למחבת ו saut עבור 3 נוספים minutes.To הפוך את הרוטב שלך, קוצצים דק שום וג ' ינג ' ר, ומערבבים עם החומרים הנותרים. שלה בסדר לחלוטין להקציף ביד, אבל אם אתה אוהב חלק יותר, רוטב משולב יותר אתה יכול גם למזג אותו באוכל processor.To מגישים, מניחים 2 כוסות ירקות מעורבים על כל מנה. למעלה עם סלסה, סטייק, ולאחר מכן לימונים טריים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
טפטוף רוטב מעל, מקשטים עם צ ' יפס טורטייה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.