קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות41
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר

סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט סטייק טאקו w/ ג'ינג'ר ליים רוטב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 989 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, מלפפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלט סטייק קיץ עם רוטב ג'ינג'ר ליים, עוף בגריל וסלט סקווש עם רוטב ליים-טאקו, ו סלט טאקו דגים צ'יפוטלה עם רוטב יוגורט כוסברה סיד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי טחינה השום שלך עבור לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים אותו עם צ ' יפוטלה, קאיין, קינמון, וכמה s&p. לשפשף כל צד של הסטייק שלך, ולתת לו לשבת במשך 15 דקות בערך. לבשל סטייק במשך 5-7 דקות בכל צד.בעוד הסטייק שלך מתבשל, קוביות jalapeo, כוסברה, אבוקדו, מלפפון, ובצל. לזרוק את החומרים האלה יחד עם מיץ לימון. זה הסלסה שלך.כשהסטייק שלכם מבושל למדיום נא טוב, הסירו אותו מהחום וחתכו אותו. לאחר מכן, להחזיר אותו למחבת ו saut עבור 3 נוספים minutes.To הפוך את הרוטב שלך, קוצצים דק שום וג ' ינג ' ר, ומערבבים עם החומרים הנותרים. שלה בסדר לחלוטין להקציף ביד, אבל אם אתה אוהב חלק יותר, רוטב משולב יותר אתה יכול גם למזג אותו באוכל processor.To מגישים, מניחים 2 כוסות ירקות מעורבים על כל מנה. למעלה עם סלסה, סטייק, ולאחר מכן לימונים טריים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
טפטוף רוטב מעל, מקשטים עם צ ' יפס טורטייה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.