תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט סטייק טאקו w/ ג'ינג'ר ליים רוטב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 989 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, מלפפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלט סטייק קיץ עם רוטב ג'ינג'ר ליים, עוף בגריל וסלט סקווש עם רוטב ליים-טאקו, ו סלט טאקו דגים צ'יפוטלה עם רוטב יוגורט כוסברה סיד (מתכונים דומים).
הוראות
1
התחל על ידי טחינה השום שלך עבור לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים אותו עם צ ' יפוטלה, קאיין, קינמון, וכמה s&p. לשפשף כל צד של הסטייק שלך, ולתת לו לשבת במשך 15 דקות בערך. לבשל סטייק במשך 5-7 דקות בכל צד.בעוד הסטייק שלך מתבשל, קוביות jalapeo, כוסברה, אבוקדו, מלפפון, ובצל. לזרוק את החומרים האלה יחד עם מיץ לימון. זה הסלסה שלך.כשהסטייק שלכם מבושל למדיום נא טוב, הסירו אותו מהחום וחתכו אותו. לאחר מכן, להחזיר אותו למחבת ו saut עבור 3 נוספים minutes.To הפוך את הרוטב שלך, קוצצים דק שום וג ' ינג ' ר, ומערבבים עם החומרים הנותרים. שלה בסדר לחלוטין להקציף ביד, אבל אם אתה אוהב חלק יותר, רוטב משולב יותר אתה יכול גם למזג אותו באוכל processor.To מגישים, מניחים 2 כוסות ירקות מעורבים על כל מנה. למעלה עם סלסה, סטייק, ולאחר מכן לימונים טריים.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.