סלט סטייק פלנק חם עם נענע וכוסברה
סלט סטייק פלנק חם עם נענע וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 138 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו עלי נענע, רוטב סויה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן, סלט סטייק צלוי עם רוטב כוסברה מוקרם, ו סטייק צלוי סלט קיץ כוסברה לימון ויניגרט.
הוראות
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, מערבבים את רוטב הסויה עם הפלפל ו 2 כפות של עשב לימון.
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
תדליק גריל. גריל סטייק האגף על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד חרוך מבחוץ אבל עדיין ורוד בתוך, כ 8 דקות.
להעביר את הסטייק ללוח גילוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
תחתוך את הסטייק לחצי לאורכו. חותכים את החצאים על פני הדגן 1/4 אינץ ' עבה.
ב ווק גדול או מחבת לא מגיבה, לשלב את מיץ הסיד עם רוטב הדגים, פלפל אדום מרוסק, סוכר ואת 2 כפות הנותרים של lemongrass. מבשלים מעל חום מתון עד חם. מערבבים את סטייק פרוס יחד עם 1 כף של המרינדה.
מוסיפים את שאלוט, נענע, כוסברה ואבקת אורז קלויה, ערבוב למעיל.
מעבירים את הסלט לצלחות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.