סלט סטייק צלע עם שזיפים וגבינה כחולה
סלט סטייק צלע עם שזיפים וגבינה כחולה נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם שמן זית, מלח, שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סלט סטייק וגבינה כחולה, סלט קפרזה סטייק פלנק עם גבינה כחולה, בזיליקום ועגבניות, ו Portobello בגריל - סלט סטייק צלע עם ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פלפל, 1/4 כפית מלח, 1 1/2 כפיות שמן זית, ו 1 כפית מיץ לימון בקערה קטנה; לשפשף את שני הצדדים של סטייק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייק מחבת; תן לנוח 5 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
שלב הנותרים 1 כף שמן זית, 1 כף מיץ לימון, דבש, ו 1/8 כפית מלח בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקציף.
הוסף ארוגולה; לזרוק בעדינות מעיל. מסדרים כ 1 1/2 כוסות תערובת ארוגולה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם סטייק 3 אונקיות, על שזיפים 1/2 כוס, ו 1 כף גבינה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.