סלט סטייק תאילנדי
סלט סטייק תאילנדי דורש כ 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 350 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם עגבניות שרי, מלפפון, חסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: סלט סטייק תאילנדי, סלט סטייק תאילנדי, ו סלט סטייק תאילנדי בגריל.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבצל הירוק, דשא לימון, כוסברה, עלי נענע, מיץ ליים, רוטב דגים, רוטב צ ' ילי, וממתיק מגורען SPLENDA®, עד משולב היטב ואת ממתיק Granulated SPLENDA® מומס. התאם את הטעם, אם תרצה, על ידי הוספת ממתיק Splenda® Granulated יותר ו/או רוטב דגים. תניח בצד.
מבשלים את הסטייק על אש גבוהה על גריל שחומם מראש במשך כ 4-6 דקות בכל צד, עד שהוא מבושל בינוני. אל תבשלו את הבשר יתר על המידה!
הסר מן החום לחתוך לרצועות דקות.
מוסיפים את הבשר והמיצים לרוטב ומקררים, מכוסים היטב, לפחות 3 שעות.
לקרוע את החסה לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת סלט. מסדרים את המלפפון על גבי החסה, ולאחר מכן יוצקים את הבשר והרוטב מעל. למעלה עם עגבניות שרי ומקשטים עם עלי כוסברה טריים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.