קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק תאילנדי

סלט סטייק תאילנדי
סלט סטייק תאילנדי דורש כ 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 350 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם עגבניות שרי, מלפפון, חסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: סלט סטייק תאילנדי, סלט סטייק תאילנדי, ו סלט סטייק תאילנדי בגריל.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבצל הירוק, דשא לימון, כוסברה, עלי נענע, מיץ ליים, רוטב דגים, רוטב צ ' ילי, וממתיק מגורען SPLENDA®, עד משולב היטב ואת ממתיק Granulated SPLENDA® מומס. התאם את הטעם, אם תרצה, על ידי הוספת ממתיק Splenda® Granulated יותר ו/או רוטב דגים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
אליקסיר גאליקסיר ג
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ממתיקממתיק
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
SplendaSplenda
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מבשלים את הסטייק על אש גבוהה על גריל שחומם מראש במשך כ 4-6 דקות בכל צד, עד שהוא מבושל בינוני. אל תבשלו את הבשר יתר על המידה!
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
הסר מן החום לחתוך לרצועות דקות.
4
מוסיפים את הבשר והמיצים לרוטב ומקררים, מכוסים היטב, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
לקרוע את החסה לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת סלט. מסדרים את המלפפון על גבי החסה, ולאחר מכן יוצקים את הבשר והרוטב מעל. למעלה עם עגבניות שרי ומקשטים עם עלי כוסברה טריים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.