קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

סלט סיציליאני עם פירות יבשים ורוזמרין מטוגן

סלט סיציליאני עם פירות יבשים ורוזמרין מטוגן
גשו לסופר וקנו פלפל, קרח, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. מתכונים דומים: פירות יבשים סיציליאניים וחטיפי אגוזים (Cuccidati), צלעות חזיר מטוגנות עם קינואה פילאף ופירות יבשים, ו סלט אורזו עם שקדים רוזמרין ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
מניחים את הצימוקים בקערה חסינת חום קטנה. מכסים במים רותחים. הגדר בצד לפחות 20 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
לנקז לפני השימוש.ממלאים קערה גדולה עם מי קרח; להפריש. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח אותו בנדיבות ולהוסיף vert haricots. בלאנש אותם עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות ולא יותר. לנקז במהירות ולאחר מכן לצלול אותם לתוך מי קרח מוכן כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לנקז שוב יבש לטפוח. (Haricots vert ניתן blanched 1 יום קדימה, סחוט וטפחת יבש, מכוסה ומקורר עד מוכן לשימוש.)
4
יוצקים על 1 אינץ ' של שמן זית לתוך סיר קטן מאוד; מקום על חום גבוה. לאחר השמן מתחיל להבהב להוסיף sprig רוזמרין אחד שמן חם. זה צריך לרחוש, אבל לא לשרוף. מטגנים את הרוזמרין על 30 שניות, רק עד שהצבע משתנה אבל לפני שהוא מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
העברה לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. חזור עם שאריות רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
הסר שמן מחום והנח בצד כדי להתקרר. שמור את זה עבור ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
להניח את פרושוטו פרוסות בשכבה אחת לאורך החלק התחתון של כבד תחתית לא מקל או מחבת ברזל יצוק. להפוך את החום בינוני גבוה ומטגנים את הפרוסות עד פריך, מפנה פעם אחת. אם הפרוסות רוצות להסתלסל יותר מדי נסה לשקול אותם עם מכבש בייקון או מחבת קטנה מעט יותר. תשגיח עליהם מקרוב. הם יכולים לעבור מפריך לשריפה בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
העברה לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. לאחר קרירות, להתפורר לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מניחים את הצימוקים, שעועית ירוקה, ענבים חצויים, משמשים חתוכים חתוכים ופרוסות בצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ענביםענבים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
מגלגלים את זרזי הרוזמרין המטוגנים בין האצבעות ומאפשרים לעלים ליפול מהגבעולים לתוך הקערה. להיפטר מגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מוסיפים את מיץ לימון 5 כפות של שמן זית ריחני רוזמרין מקורר; מערבבים לשלב.פרוס את התשבץ treviso ל - ¼ אינץ ' רצועות, המפריד ומשליך כל פיסת הליבה כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
12
מוסיף את הרצועות לקערת הסלט; לזרוק לשלב.מחלקים סלט בין 4 צלחות (2 אם משמשים כמנה עיקרית) העליון עם פרושוטו מטוגן מתפורר, צנוברים קלויים וטחינה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרושוטופרושוטו
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
13
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...