קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

סלט סלמון בגריל

סלט סלמון בגריל
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט סלמון בגריל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 699 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שאלוט, תפוזים, חומץ אורז מתובל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב ברביקיו יין אדום, חמאת אגוזים וסלט חיטה סדוק עם ירקות בגריל, סלמון בגריל עם סלט שומר הדרים ואסקרולה בגריל, ו סלט סלמון בגריל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים סיר בינוני של מים על הכיריים לרתיחה. בעוד הגריל מתחמם והמים מגיעים לרתיחה, להכין את ויניגרט כתום, ולהניח בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חותכים את תחתית האספרגוס ומבשלים 30 שניות במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
הסר מן הסיר לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מניחים את פילה הסלמון על צלחת גדולה ומעיל עם 1/4 כוס שמן זית, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
שים את פילה הסלמון על החלק החם ביותר של הגריל, החל עם הצד חסר העור כלפי מטה. גריל במשך כ 5 עד 10 דקות בכל צד, או עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
בעוד הסלמון צולה, לשלב את סלט ירקות, זיתים, תפוזים, בצל, וחצי של ויניגרט בקערה גדולה. לזרוק לשלב. מחלקים את תערובת הסלט באופן שווה בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
כאשר הסלמון כמעט מוכן, לצפות את האספרגוס עם שמן זית הנותרים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
שים את האספרגוס על הגריל. גריל קל, הזזת החניתות סביב החום לעתים קרובות עם מלקחיים, במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
הסר את הסלמון ואספרגוס מן הגריל ולהפיץ אותם באופן שווה בין 4 צלחות על גבי תערובת הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
טפטוף את הרוטב הנותר על הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
13
תקרעי את התפוזים עם צסטר או את הצד היפה של פומפיה. דק קוצצים את ההתלהבות עם סכין, ולאחר מכן לסחוט את המיץ מתוך התפוזים לתוך קערת נירוסטה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
ZesterZester
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מוסיפים את ההתלהבות, שאלוט, סוכר חום וחומץ אורז למיץ התפוזים ומקציפים יחד. לאט לאט, בנחל יציב, מוסיפים את שמן הקנולה ושמן זית כתית מעולה בזמן שטסים כל הזמן, עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
15
מוסיף את המלח, פלפל, ושמן כתום; שמן כתום הוא חזק, אז רק כמות קטנה מאוד יש צורך. הניחו את הרוטב בצד בעת הכנת שאר הסלט.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
* Boyajian Orange Oil זמין בחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו