סלט סלמון כבוש סיאטל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, allspice, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו מטבל סלמון מעושן סיאטל, סלמון צרוב עם סלט אבטיח כבוש, ו המבורגרים סלמון עם סלט מלפפון חמוץ מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
חומץ חום, סוכר, מלח, תבלינים בסיר לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום; לשפוך לתוך 8-in. זכוכית מרובעת או צלחת אפייה קרמית.
3
בואו מגניב.
4
מפזרים דגים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים מחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
6
הוסף 1 כף. שמן, ואז להוסיף דגים ומבשלים, פונה פעם אחת, עד בקושי מבושל דרך, 3 עד 6 דקות. משוך את העור ולהשליך.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.