סלט סלק
אם יש לך חסה, מיץ ליים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים סלק לסיר בינוני, מכסים במים מלוחים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ומבשלים עד מכרז, על 30 דקות; לנקז היטב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לחתיכות.תפוזים קצפת לאחר מכן להעביר גרידה לקערה גדולה; תפוזים מילואים.
מוסיפים מיץ ליים, מיץ תפוזים, שמן, מלח ופלפל ומקציפים יחד.
הוסף סלק, לזרוק היטב, לכסות ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
חותכים פרוסות דקות את החלק העליון והתחתון של תפוז ולהגדיר על קרש חיתוך. חותכים לאורך עקומת הפרי, מסירים את כל העור והדופן הלבן, וחותכים את כל הדרך לבשר. עבודה על קערה אחרת, לחתוך לאורך כל צד של הממברנות כדי לשחרר את החלקים, המאפשר להם ליפול לתוך הקערה יחד עם כל מיץ. חזור עם הנותרים oranges.To מגישים, מוסיפים jicama לקערה עם סלק, לזרוק מעיל ומתבלים עם מלח ופלפל. מסדרים חסה על צלחות ואז תערובת סלק כפית מעל חסה, למעלה עם תפוזים ומגישים.