סלט סלק הדרים עם רוטב אבוקדו שמנת ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט סלק הדר עם רוטב שמנת אבוקדו סיד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 19 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-85 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ אשכוליות, מעט מלח, סלק בינוני / גדול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-152 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט הדר אבוקדו עם רוטב זרעי פרג סיד, רוטב סלט אבוקדו שמנת אבוקדו-לא שמנת, לא שמן, ו סלט קצוץ מקסיקני עם רוטב אבוקדו יוגורט שמנת כוסברה ליוונית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218°. לקצץ את שני הקצוות של כל סלק לשטוף היטב.
מניחים כמה סלק על חתיכת נייר אלומיניום גדולה.
טפטוף עם שמן לעטוף את. לעשות את אותו הדבר עבור סלק 3 אחרים על גיליון אחר של נייר.
מניחים על תבנית אפייה וצולים במשך 45-75 דקות, עד מזלג דוקר דרך די קל. בדוק סלק לאחר 30 דקות של צלייה, וכל 15 דקות לאחר מכן. זמן הבישול יהיה תלוי sizemine לקח 60-75 דקות.עם כפפות תנור על, בזהירות לפתוח את נייר הכסף ולאפשר להתקרר במשך 5-10 דקות. עכשיו לקלף את העור ולהשליך. חותכים סלק לתוך טריזים.בעוד סלק צלוי, להכין את הדר. דה-פיט ופרוס לקטעים (כפי שמוצג בהודעה). תניח בצד. שמור את שאריות בשר עסיסי כפי שאתה יכול להשתמש בזה כדי לסחוט לתוך ההלבשה שלך.מערבבים את מרכיבי ההלבשה יחד במעבד. השתמשתי במעבד המיני שלי וזה עבד טוב. התאם תבלינים לפי הטעם, הוספת ממתיק יותר, מיץ או מלח אם desired.To להרכיב, להוסיף ירקות ירוקים (השתמשתי בתערובת של סלק לבן ורומיין התינוק), ואחריו סלק ופלחי הדר, העליון עם אגוזים, זרעים, ו/או דגנים מבושלים, ולבסוף ההלבשה.