תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק וסלט הדר עם ויניגרט אגוז אורן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. 450 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם נקטר אגבה, עלי ארוגולה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סלט אבוקדו וסלק עם ויניגרט הדרים, סלט סלק קלוי עם ויניגרט הדרים, ו סלט סלק וארוגולה קלוי עם ויניגרט הדרים.
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 191°. מקפלים שני 12-על ידי 18 אינץ ריבועים של רדיד אלומיניום חובה כבדה חצי לחצות חכם. Crimp הקצוות שמאלה וימינה כדי ליצור חותם הדוק (להשאיר את החלק העליון פתוח). לזרוק סלק עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. לחלק באופן שווה בין שני שקיות לסכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הוסף 2 זרעונים רוזמרין או טימין לכל כיס, ואז בחוזקה crimp העליון של הנרתיק לאטום.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
2 כוסות שיני שום
3
מניחים כיסים על תבנית אפייה משובצת ומניחים בתנור. מבשלים עד סלק הם מכרז לחלוטין ובוחן עוגה או קיסם שיניים מוכנס לתוך סלק דרך כיס לסכל מראה שום התנגדות, על 1 שעה. לפתוח שקיות ולאפשר סלק להתקרר במשך 30 דקות. לקלף תחת מים זורמים קרים (העור צריך להחליק מיד).
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טעם חמאה צלול
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים סלק לתוך גושים 1 1/2 אינץ ' מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
5
מערבבים חומץ, נקטר אגבה, חצי pinenuts, ושאלוט בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לטאטא כל הזמן, טפטוף לאט הנותרים 4 כפות שמן זית ואחריו שמן אגוז. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן אגוזים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לזרוק סלק עם חצי רוטב בקערה גדולה, ולאחר מכן להעביר צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים אשכוליות, כתום ועלי ארוגולה לקערה יחד עם 1 יותר רוטב כף. לזרוק ולהתבגר לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה עוף רוטיסרי
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
העברה לצלחת הגשה עם סלק.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
10
טפטוף נשאר ההלבשה סביב סלק, מפזרים עם pinenuts הנותרים, העליון עם גרידה כתומה, ומגישים.